Tilbehør

Står du og mangler et par nye pyntepuder til sofaen eller en flot designer beanbag? Hos BE Home mener vi, at det er vigtigt med detaljerne til din boligindretning for at komme helt i mål. Derfor tilbyder vi også vores kunder, at de kan købe deres tilbehør til sofaen hos os. Så hvis du mangler lidt nips for at gøre din hjem mere personligt, kan du købe tingene her hos os på BE Home.

Vores udvalg spænder bredt lige fra små sofaborde og beanbags til puffer og pyntepuder til sofaen. BE Home's sortiment af tilbehør falder ind under samme stilrene og smukke design som vores sovesofaer fra Innovation, og produkterne komplimenterer derfor hinanden perfekt. Det er en fordel for dig, der ønsker en gennemført boligindretning, at du kan købe både sovesofa og tilbehør samlet billigt hos os.

Hos BE Home mener vi, at hjemmet bliver mere hyggeligt af de små detaljer, og hele rummet samler sig til en helhed. En god boligindretning med en designmæssig simpel stil, falder i god jord hos os. Hvis du føler dig godt tilpas i dit hjem, trives du bedre i din hverdag. Det er vores overbevisning. Lad os levere tilbehøret til rummet, lad os give det liv, og lad os hos BE Home give dig et smil, hver gang du kommer hjem og sætter dig i sovesofaen med de fine pyntepuder. Vi er så glade for at skabe en god og stilfuld stemning.

Du skal bare ringe til os på telefon +45 40 13 86 88 eller skrive en e-mail til kundeservice@behome.dk, hvis du får spørgsmål, du gerne vil have et svar på. Vi tager en snak med dig, om hvad vi sammen kan gøre for at sikre dig en god købsoplevelse og tilfredshed med dit produkt.

Har du lyst til at se nogle fine vægdekorationer til dit hjem? Gå ind og se vores udvalg af grafiske plakater i flotte farver med motiver eller tekster.