Daybeds

DEAL
-41%
King
DEAL
-41%
Prince
Argus daybed
Zeal daybed
Rollo daybed
Vanadis daybed
Ghia Chrome
Sigmund sovesofa
Ghia Wood
Ghia Laser
All-you-need daybed

Når du skal købe din nye sovesofa, og du gerne vil have et flot moderne og dansk design, bør du se vores udvalg af sovesofaer fra Innovation. Her på siden vises BE Home's nyheder i sovesofaer, som kommer fra vores leverandør Innovation Living. Alle sovesofaerne lever op til kravene om høj kvalitet, stilrent dansk design og komfort, netop det Innovation er kendt for at levere til din boligindretning.

Designerne hos Innovation har dedikeret sig til at bevare et meget æstetisk udseende, og hos BE Home sætter vi pris på et lækkert og stilrent design. Vi har valgt at føre modellerne fra Innovation, fordi vi mener, at de producerer moderne sovesofaer i et flot design uden at forringe funktionaliteten. Ved at købe en af de flotte nyheder hos BE Home sikrer du en sovesofa til hjemmet i høj kvalitet, der både kan fungere som sofa og seng til hverdagsbrug eller blot, når du får gæster på besøg og har behov for en ekstra soveplads. Sovesofaer fra Innovation er nemme at integrere i dit hjem uanset dit behov.

Det danske firma Innovation gør en dyd ud af at levere et særligt godt stykke håndværk. De er eksperter i den tekniske egenskab ved sovesofaerne, og de har arbejdet hårdt på at fremstille mange forskellige modeller af sovesofaer, der alle uden besvær kan transformeres fra sofa til seng og tilbage til sofa igen i løbet af ganske få og håndterlige trin. Dette gør de danske designs fra Innovation sovesofaer til en af de bedste løsninger på markedet for sovesofaer af høj kvalitet.

Innovation har mange års erfaring i at designe kvalitets sovesofaer til hele verden. Gennem årene har deres design udviklet sig, og nyhederne for 2016 skriger minimalisme, hvilket er typisk for et dansk design, der i høj grad vægter simplicitet og en unik funktionsdygtig sovesofa. Under hver sovesofa finder du mere detaljerede egenskaber om hver enkelt sovesofa, for eksempel model, størrelse, materialer, farver, muligheder for tilkøb eller andet. Disse oplysninger kan du med fordel anvende, når du er på jagt efter at finde din kommende sovesofa hos BE Home.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon +45 40 13 86 88 eller skrive en e-mail til kundeservice@behome.dk og vi vil forsøge at guide dig bedst muligt for at finde en løsning til dit behov.

Gå ind og se vores udvalg af forskelligt tilbehør til din nye Innovation sovesofa, eller hvis du mangler andet til at pifte hjemmet op med lidt nyt interiør til boligindretningen.

På BE Home’s plakatudsalg er der desuden flotte grafiske plakater til hjemmets nye vægdekorationer.

Er du ikke interesseret i en sovesofa fra vores nyhedskollektion 2016, men er du i stedet på udkig efter at få fingrene i en god DEAL, skal du se vores udsalg af restpartiet fra Innovation, hvor tidligere års modeller kan købes billigt.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en sovesofa eller en seng, har vi også boxmadrasser og elevationssenge fra mærket Qmulus på tilbud. Gå gerne ind og se nærmere på dem. Overvej både fordele og ulemper ved sovesofaen eller sengen, og beslut dig for, hvad du med dit behov egentlig foretrækker. Vi vil også gerne hjælpe dig, så du foretager det helt rigtige køb hos os.