Plakater

You had be at MEOW
DEAL
-34%
Kolibri og natur
DEAL
-34%
Trekant med blomst
DEAL
-34%
Kolibri (Hummingbird)
DEAL
-34%
Træ
DEAL
-34%
Doven hund
Timepiece (Lommeur)
Orkidé (Orchid)
Broken
Tre hjerter!
Elsker dig for evigt
Dagdrømme
Danmark i sort/hvid

BE Home vil gerne forkæle din boligindretning ved at krydre den med et elegant og feminint touch i form af vores flotte plakater til hjemmet i enten naturmotiver eller med tekst. Du kan få dem i størrelserne 50x70 centimeter eller 35x50 centimeter, og begge størrelser er perfekte som vægdekorationer i et moderne hjem. Dog må vi klart indrømme, at vi selv er store tilhængere af størrelsen 50x70 centimeter, da plakaterne i denne størrelse er store nok til, at du - selv på afstand - kan se alle detaljer.

Vi er enormt glade for, at vi også kan tilbyde vores kunder forskellige DEAL's på grafiske plakater, og vi mener selv, at vores plakater passer perfekt ind i enhver moderne boligindretning. BE Home har en passion for det enkle design, og det er let at blive tryllebundet af motiverne på plakaterne. De fremstår ved første øjekast helt simple, men hvis du studerer dem lidt nærmere, vil motiverne åbne op for flere detaljer, muligheder for fortolkning og forskellige perspektiver.

Vores grafiske plakater er designet i pastelfarver, men atypisk har vi valgt de lidt mere mørke nuancer på farveskalaen. Plakater i lyse pastelfarver kan hurtigt komme til at fremstå meget sarte i rummet, og vi har forsøgt at holde en meget moden, feminin og stilren tone i plakaterne. Plakaterne tilføjer en helt ny sofistikeret dimension til hjemmet, og vi arbejder på at udtænke og designe flere flotte plakater til dig.

Hvis du har spørgsmål skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 40 13 86 88 eller skriv en e-mail til kundeservice@behome.dk. Vi vil meget gerne guide dig og tage en snak med dig, hvis du er i tvivl om noget.

Mangler du andre småting, som for eksempel pyntepuder eller en puf til din sofa, kan du gå ind og se BE Homes udvalg af tilbehør.