Deals

DEAL
-34%
Kolibri og natur
DEAL
-41%
King
DEAL
-41%
Prince
DEAL
-30%
Super light sofa
DEAL
-25%
Aslak sovesofa 140x200

Køb en Innovation sovesofa i et enkelt design, der fryder hjemmet. Selvom der ikke er tale om den allernyeste kollektion, ændrer det ikke på, at du kan finde en sovesofa efter din smag - og så endda på tilbud! Du sparer både plads og masser af penge, når du vælger at købe en sovesofa hos BE Home. Din sovesofa bliver altså ekstra billig, når du finder den i vores outlet, og det er her, du finder Danmarks bedste DEAL's på sovesofaer.

Når du vælger at købe en Innovation sovesofa, vælger du at købe et lækkert dansk design i høj kvalitet. Vi vægter kvaliteten rigtigt højt, fordi din sovesofa jo netop også kan anvendes som en seng, og det er afgørende for en god nattesøvn, at du ligger behageligt på sovesofaen. I dag er kvaliteten i særklasse, og mange anvender en sovesofa til hverdagsbrug og ikke kun, når gæsterne er på besøg. Du skal købe din Innovation sovesofa her på vores BE Home DEAL-site, fordi vi har Danmarks bedste DEAL's, levering og service. Køb din sovesofa billigt fra vores restparti og få et nyt møbel til boligindretningen.

Idéen med at finde din sovesofa på tilbud i vores restparti er simpel. Hvis du ikke har et behov for at eje den nyeste Innovation sovesofa på markedet, men derimod er på udkig efter at spare en masse penge - uden at gå på kompromis med kvaliteten - er BE Home's outlet valget for dig. Du får samme høje kvalitet i et moderne dansk design, men du køber din sovesofa på udsalg. Det er sød musik i vores ører, da BE Home's mål netop er at levere et eksklusivt produkt til kunden billigt. Gå ind på siden "om os" og læs om, hvordan BE Home og hele konceptet startede, og hvem spillerne på holdet er.

Selvom din Innovation sovesofa er købt billigt, garanterer vi dig, at du har købt et produkt, der lever op til Innovations normale høje standard for kvaliteten. Det er et langtidsholdbart køb, som vi hos BE Home på ingen måde forventer, at du kommer til at fortryde.

Ring endelig til os på telefon +45 40 13 86 88 eller skriv en e-mail til kundeservice@behome.dk, hvis der er det mindste, vi skal hjælpe dig med eller svare på. Vi står altid klar til at yde vores bedste og sammen finder vi den perfekte løsning for dig.

Er du derimod nysgerrig efter at se den nyeste kollektion, kan du gå ind på vores side for nyheder 2016 og se udvalget her.

Kig forbi vores udvalg af forskelligt tilbehør til hjemmet. Her kan du blive inspireret til boligindretningen og købe produkter som for eksempel puder eller puffer til din sovesofa, som lige er med til at give det sidste løft for rummets fulde indtryk. BE Home har også et udvalg af flotte grafiske plakater i forskellige motiver og med inspirerende tekster på.